onsdag 1 februari 2012

Gårdagens middag och frukost


Såhär, gott folk, ser en fin, nyttig och god lchf-tallrik ut. En fint marinerad kycklingfilé, en stor hög olivoljad och äppelcidervinägrad sallad, bearnaisesås och två töntiga räkor för att få en finare bild till sin blogg.


Igår skulle vi äta räkor, mandeloopsies och aioli. Det älskar jag. Fast det blev aldrig så och det fick bli till en lyxfrukost istället. Idag, om någon enstaka timme så börjar gymmandet. Satsar på att köra tre gånger i veckan. 

Något som jag tycker är märkligt i denna tid vi lever i är hur alla lågprisflygbolag kan expandera och vanliga flygbolag gå i konkurs. En kollega i 50 års åldern till mig hade bokat två t/r resor med Spanair till Algeriet där han har hela sin familj. Fru, barn och hela tjocka släkten. Han arbetar arslet av sig för att kunna ge dem pengar och för att med jämna mellanrum kunna åka ner och besöka dem. Väldigt orättvist att det skulle hända just honom. Har försökt att hjälpa honom att få pengarna tillbaka, men det verkar vara helt kört. 

Skotten fortsätter att hagla här i Malmö stad och för omväxlings skull så fick vi en bomb också., tack för den. Väldigt märkligt och besvärande att gängen gör såna här aktioner som riktar sig mot polisen. Läste att det skulle ha varit en "hämndaktion". En hämnd för vadå? Att de försöker utreda de mord som gängen begår? Oroväckande..

/Robin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar